Volat verkkokaupasta saatavilla MIÄ-paitoja sekä Robotti- ja Audiopakopelejä


KLIKKAA TÄSTÄ VOLAT VERKKOKAUPPAAN


Myö vastataan kysyntään ja tehdään MIÄ paidoista toinen tilauserä!

Ensimmäisen tilauksen tapaan, paidat tilataan ylimääräisten rahtien ja hävikin vähentämiseksi könttänä.
Tilausaika on 20.1.-14.2.2021, jonka jälkeen painokoneet laitetaan käyntiin. Painossa menee noin parisen viikkoa ja toimitukset aloitetaan heti tämän jälkeen. Paitasi saat viimeistään maaliskuussa.

HUOM! Tilausvaihtoehtoja on kaksi:

  • POSTITUS, toimitamme tilauksen postitse (postikulut 5,90 €).
  • NOUTO, nouda tilauksesi Volat toimistolta (Nuijamiestenkatu 22, Mikkeli) ja säästät 5,90 €!

Katso kokotaulukko ja tuotetiedot: colleget ja t-paidat


Volat Oy lehdistötiedote 16.9.2020

Kuka on mukana? MIÄ! (Kuva Anna-Katri Hänninen)

Mikkeliä maailmankartalle

Mikkelissä on paljon osaamista, on menestyviä yrityksiä sekä luovia ja innovatiivisia tekijöitä ja organisaatioita. Itsetunto on hyvä, mutta voisiko sitä vielä kasvattaa entisestään, esimerkiksi tuomalla näyttävästi esille meidän juuret? Kertoa, mistä olemme, ketä myö ollaan sekä mitä meillä täällä on ja mitä kaikkea myö osataan? Yhdessä voisimme sitä julistaa ja samalla nostattaa myö -henkeä!

Kolme mikkeliläistä yksinyrittäjää, Heidi Huovinen, Saara Vauhkonen ja Saku Niilo-Rämä perustivat Volat Oy nimisen yrityksen 2019 marraskuussa, helpottaakseen lähinnä yhteisten toimitilojen vuokraustoimintaa. Volatin toimistotilat löytyi joulukuussa Nuijamiehestä ja avajaisia vietettiin ystävänpäivänä. Nykyään Volatin tiloissa toimii 5-6 yrittäjää, kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti.

Kolmikon ja Volatin ajatusmaailmoissa on alusta asti ollut vahvana hyvän fiiliksen ilmapiirin ja yhteistyön merkityksen korostaminen. Sekä Mikkelin ja Etelä-Savon positiivisen kuvan ja vetovoiman nostattaminen. Heidän mielestä jokainen voi omalla toiminnallaan ja esimerkillään tuottaa positiivista meininkiä ja samalla markkinoida seutua.

Murteet ovat rikkaus, meillä mikkeliläisillä on ainakin yksi sana, joka erottuu muusta Suomesta. Tuolla sanalla voimme kertoa kuka olen ja mistä tulen, ja voimme näyttää olevamme ylpeitä juuristamme. Miä oon Mikkelistä!

Elina Hölttä, nykyään Lahdessa vaikuttava, ex-mikkeliläinen oli pitkään puhunut ääneen, että Mikkeli tarvitsee paidan. Ja tämän innoittamana syntyi paitamallisto, jonka Volat tuo nyt kaikkien saataville. Mikkeliläislähtöinen graafikko Eevamari Lahtinen suunnitteli yhdessä Volatin kanssa malliston, johon kuuluu kaksi erilaista designia. Niissä yhdistyvät eri vuosikymmenien tyylit ja nykyaika.

Ryhmän arvoihin kuuluu vahvasti eettisyys, ekologisuus ja vastuullisuus. Näin ollen muun muassa paidat valittiin huolellisesti, Miä -paidat ovat eettisesti, kierrätetystä luomupuuvillasta valmistettuja. Myös kampanjan ensimmäisen erän tilaus tehdään yhdellä kertaa, jolloin vältetään ylimääräisiä ja tarpeettomia rahteja.
Ennakkotilauskampanja on auki 18.9.-31.10.2020 ja tilatut tuotteet ovat valmiina marras-joulukuun taitteessa, hyvissä ajoin esimerkiksi pukinkonttiin.

Kuka on mukana? 

Miä -paidat www.volat.fi -verkkokaupasta!

#kukaonmukana
#miäoon
#miä
#miäite
#miäpaita
#miäoonmikkelistä
#mikkelimaailmankartalle
#miäbyvolat
#volatkaakkoon
#volatmikkeli
#eevamari