Palvelumme

Luova suunnittelu

Autamme sinua kasvamaan laatikon ulkopuolelle, reseptinä luovuus + bisnesäly. 

Verkostomme koostuu kulttuurin, muotoilun ja taiteen tekijöistä sekä liiketoiminnan kehittäjistä. Töissämme yhdistyvät luova visio ja strateginen ymmärrys.

Toteutamme brändiuudistuksia, markkinointikampanjoita, visualisointeja ja muita luovia kokonaisuuksia. Pajallamme ovat syntyneet muun muassa itäsuomalaista identiteettiä kuvastava Miä-paita, reaali- ja digimaailman yhdistäviä pelejä sekä useita brändi- ja visuaalisia kokonaisuuksia.

Ota yhteyttä:
050 5779 618 / Heidi Huovinen
hello@volat.fi

Palvelumuotoilu

Olipa kehittämiskohteena yksityiset, julkiset, digitaaliset tai vaikkapa sote-palvelut, tarjoaa palvelumuotoilu monipuoliset työkalut asiakaslähtöiseen palveluiden ja palveluprosessien kehittämiseen.

Palvelumuotoilun menetelmin voidaan syventää asiakasymmärrystä tai tehostaa oman toiminnan kehittämistä ulkopuolisen fasilitaattorin avulla. Palvelumuotoilu auttaa havainnoimaan omaa toimintaa ulkopuolisen silmin, tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja ideoimaan täysin uudenlaisia palveluja.

Ota yhteyttä:
050 5779 618 / Heidi Huovinen
hello@volat.fi

Tapahtumatuotanto

On kyseessä sitten livetapahtuma tai monikanavainen verkkotapahtuma, tehdään siitä sinun näköisesi.

Järjestämme tapahtumia varmalla ammattitaidolla. Tekijöillämme on vahvaa kokemusta niin korkean profiilin bisnestapahtumista ja liiketoiminnan työpajoista kuin kulttuuritempauksista ja lastenkarnevaaleista.

Tapahtumatuotomme kattavat tapahtuman konseptoinnin, organisoinnin, markkinoinnin, dokumentoinnin, av-laitteiston, juonnon ja fasilitoinnin sekä jälkipyykin.

 

Ota yhteyttä:
040 5009 074 / Saara Vauhkonen
hello@volat.fi

Markkinointiviestintä

Saku Niilo-Rämä

Keitä te olette? Mille te näytätte ja kuulostatte?

Markkinointiviestinnän asiantuntijamme tekevät brändistäsi näkyvän, kuuluvan ja vaikuttavan. Työmme perustuu asiakaslähtöiseen suunnitteluun. Haluamme, että viestisi ovat selkeitä ja tuottavat toivottuja tuloksia.

Olemme luova kumppani niin brändiuudistuksissa kuin arkisissa markkinoinnin tarpeissa. Joukostamme löytyy markkinoinnin suunnittelijoita, valokuvaajia, graafisia suunnittelijoita, digitaalisen markkinoinnin tekijöitä ja kirjoittajia.

 

Ota yhteyttä:
044 5261 622 / Saku Niilo-Rämä
hello@volat.fi

Volat Oy
Nuijamiestenkatu 22 lh A
50100 MIKKELI

puh. 044 5261 622
hello@volat.fi