Referenssit

MIÄ-paita

Volat Oy palvelut

Mikäpä tiivistäisi itäsuomalaisuuden paremmin kuin MIÄ?
Miä-paita on tribuutti murteille. Volat tuotti paita-konseptin ylypeille itäsuomalaisille syksyllä 2020. Paidan suunnitteli Eevamari Lahtinen.

Paitoja tuotettiin rajattu erä, ja ilolla vastaanotettu kampanja tuotti muutamassa viikossa monta sataa tilausta.

Kuvat otti Anna-Katri Hänninen, ja malleina poseerasivat mikkeliläiset yrittäjät.

Kirjalan Kahvipaahtimo

Kuva Anna-Katri Hänninen, Volat, EEVAMARI, MIÄ

Maa(ilman)kunnan parasta kahvia tarjoileva Kirjalan Kahvipaahtimo perustettiin koronakeväänä 2020, ja vallitsevista olosuhteista huolimatta on vakiinnuttanut asemansa artesaanikahvien maailmassa. Volat toimii kahvipaahtimon tiiviinä markkinointikumppanina. Olemme toteuttaneet paahtimolle visuaalisen ilmeen, rakentaneet verkkokaupan, ottaneet tuote- ja markkinontikuvia, suunnitelleet kahvipakkaukset ja auttaneet digitaalisessa markkinoinnissa.
kirjalankahvipaahtimo.fi

Dribla

Dribla-aktivisuusmatto_kuva-Pihla-Liukkonen-Kontrastia

Mikkeliläisen, entisen jalkapalloammattilaisen Janne Moilasen ideoima Dribla-aktiivisuusmatto on vuosien kehitystyön tulos. Innovatiivinen ja interaktiivinen matto on monipuolinen koko perheen urheilu- ja liikuntaväline.
Dribla on kotimainen Avainlipputuote, sen kehitystyössä ja tuotannossa on paljon mikkeliläistä osaamista. Meidän Volat-tiimi on vastannut Driblan näkyvyyspaketista; Elina tuotti tekstisisällöt, Pihla kuvasi ja editoi valokuvat ja videot, Lauri suunnitteli layoutit sovellukseen sekä verkkosivuille ja Saku rakensi verkkokaupan.

MSOL

Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry juhli 20-vuotista taivaltaan.

Tuotimme heille Sinä & Minä -juhlajulkaisun sekä juhlatapahtuman Teatteriravintola ILO:ssa.

Uhkua

Uhkua on erilaisia luontoelämyksiä tarjoava matkailualan yritys. Yrittäjä ja Uhkuan perustaja Asta törmäsi Sakuun kahvilassa ja pian kuulumisten vaihdon jälkeen alkoi tapahtua.

Tuotimme Uhkualle ilmeen, verkkosivut ja liudan erilaisia markkinointimateriaaleja.

Tieteen taikaa

Tieteen taikaa

Tieteen taikaa on uusi koko perheen tiedetapahtuma Mikkelissä. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa syyskuussa 2022.

Tuotimme tapahtuman sekä sille ilmeen, markkinointimateriaalit ja verkkosivut.

Suomen talotekniikka

STT-Volat

Suomen talotekniikalle toteutimme palveluliiketoiminnan kehittämiseen koulutussarjan. 

Koulutussarja piti sisällään viisi eriteemaista kokonaisuutta, kuten asiakaslähtöinen ajattelu ja palvelumuotoilu, brändi ja kuluttajien tavoittaminen. Koulutussarja toteutettiin STT:lle osana Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun hanketta VEKE – Vetovoimaa ja kestävää tuottavuutta Etelä-Savon yrityksiin.

Kesport Kovanen

Kesport Kovanen palvelee Pieksämäellä ja Varkaudessa ja edustavat Intersportin laajaa tuotevalikoimaa.

Kesport Kovaselle teimme heidän verkkosivuilleen tarvekartoituksen ja niiden pohjalta uudet verkkosivut. Päivitimme yritysilmettä ja koulutimme henkilökunnan niin sosiaalisen median käyttöön kuin verkkosivujen päivittämiseen.

Volat Oy
Nuijamiestenkatu 22 lh A
50100 MIKKELI

puh. 044 5261 622
hello@volat.fi